Home

Despre blog

          “mamsaturat” este un blog pe care scriu despre lucrurile care ma deranjeaza, care ma revolta sau care, pur si simplu, imi provoaca sila. Un blog despre fata urita a societatii – politiceni si slugoii lor, sarlatani, tupeu, impostura, incompetenta, mentalitati primitive, manelism, cinism, nedreptate – dar si despre felul in care ar trebui sa arate o societate normala, civilizata.
          De asemenea, acest blog este o modalitate de a-mi exprima opiniile si nemultumirile in legatura cu activitatea unor autoritati publice care, din punctul meu de vedere, sint incompetente si/sau corupte.

          Desi o sa scriu despre mai multe lucruri, blogul are citeva teme principale, care se si intrepatrund pe alocuri:

 • (1) Orasul Busteni.
 • (2) Muntii Romaniei. Mai exact, despre cum ne batem joc de ei.
 • (3) Smecheri si smecherii. Adica despre sarlatani, impostori, smecherasi cu tupeu, propaganda si tehnici de manipulare.
 • (4) Prostie si lipsa de civilizatie. Despre tot ce inseamna incompetenta, prostie, idei preconcepute, dogmatism, spirit de turma, mentalitati primitive, manelism.

          Daca aveti alte curiozitati in legatura cu acest blog, imi puteti adresa intrebari in sectiunea de comentarii de mai jos.

Advertisements

19 Comments (+add yours?)

 1. Anonymous
  Aug 30, 2011 @ 23:56:32

  Da’ ceva bun se mai intampla in viata ta?

 2. mamsaturat
  Aug 31, 2011 @ 08:16:05

  Da, se mai intimpla. Insa viata mea privata nu e treaba altora si nici nu face obiectul acestui blog. “mamsaturat” nu e un blog personal, despre viata mea, ci un blog de atitudine, de opinie, de reactie fata de anumite lucruri pe care eu le consider in neregula. Prin urmare, va contine aproape exclusiv articole despre fata urita a societatii – mafioti, tepe, manelism, sarlatani, prostie, incompetenta si asa mai departe – asta e tema blogului. Daca nu iti place acest gen de blog, poti sa nu-l citesti. E simplu. Sau era CEVA ANUME care te-a deranjat din ceea ce am scris eu?

 3. un cititor
  Aug 31, 2011 @ 16:10:17

  Pt Anonymous: incepi sa te saturi de tara asta unde dna-ul inchide ochii la marile tunuri ale unuia ca savin!
  iar cand citesti ce face savin in orasul ala ar trebui mers direct la Brussels mai anonymous!
  savin face savin drege savin in sus savin in jos! maine poimaine o sa il vezi pe asta prim ministru daca nu presedinte si basescu va fi mic copil!
  ok?

 4. Anonymous
  Oct 31, 2011 @ 08:09:53

  Ce vise !!!

 5. Cetateanul care suparaApreciaza
  Jan 04, 2012 @ 09:53:34

  In primul rand … La multi ani !

 6. mamsaturat
  Jan 04, 2012 @ 17:05:16

  La multi ani!

 7. Cetateanul care suparaApreciaza
  Feb 14, 2012 @ 08:06:29

  Viata in roz

  Roz este o culoare care se obtine amestecand alb cu rosu.
  Albul este o culoare neutra
  Portocaliul este o culoare care se obtine amestecand galben cu rosu.
  Galben este o culoare primara

  diferenta intre portocaliu si roz nu este prea mare, o stiu si cei care si-au zugravit de curand ( in ultimii patru ani ) casele.

  Filozofia este ca se pare ca in acest moment traim cum s-a votat, adica cu foarte multe coduri portocalii, si atunci “Cum o fi sa traiesti viata in roz ?”

  Atentie la ROSU !!!

 8. Buștenarul Zamorean
  Aug 15, 2012 @ 11:12:53

  Cum pot lua legătura cu tine?… Mă gândesc că nude-s mai mulți puterea crește și ne putem face mai auziți.
  Vreau să fac public actele și faptele de corupție și crimă organizată orchestrate de mafiotul Savin Emanoil.
  Aștept un răspuns.

 9. Bustenar Zamorean
  Aug 15, 2012 @ 11:49:38

  de ce nu-mi apar comentariile pe blogul tau?

 10. Bustenar Zamorean
  Aug 15, 2012 @ 18:42:19

  Salut, vezi că am bătut un apropo la un comentariu de-al tău e care um „pupincurist” cu creieri spălați de Savin l-a interpretat ca fiind un mișto la adresa ta.
  După ca îmi cer scuze.

 11. mamsaturat
  Aug 16, 2012 @ 09:10:46

  Unele comentarii nu apar fiindca ajung automat in spam, pentru ca asa sint interpretate de WordPress. Dar se pot scoate manual. Adrese de mail am asa: dinbusteni [la] fastmail [punct] fm si blogbusteni [la] gmail [punct] com (pentru atasamente mai mari). Iar pentru eventuale cazuri de coruptie pe plan local o sa fac astazi o pagina pe blogul de dezbateri, unde sa se poata discuta despre acest subiect mai pe larg.

 12. Buștenar Zamorean
  Aug 16, 2012 @ 10:08:14

  Ok , mulțumesc.

 13. Buștenar Zamorean
  Aug 22, 2012 @ 20:34:41

  Salut
  Vreau să discutăm online.
  Te rog să-mi spui dacă ești dispus și să-mi precizezi data și ora.
  Toate cele bune.

 14. mamsaturat
  Aug 23, 2012 @ 11:31:51

  Deocamdata, singura posibilitate de a comunica, altfel decit prin intermediul blogului, este pe mail (sint cele doua de mai sus).

 15. Buștenar Zamorean
  Aug 23, 2012 @ 11:36:27

  Cel puțin la mine nu apare nici o adresă de email?
  Dacă ești dispus să schimbăm câteva cuvinte
  te aștept pe yahoo mess, ID: bustenar.
  Baftă

 16. mamsaturat
  Aug 23, 2012 @ 14:42:35

  Adresele de mail sint 5 comentarii mai sus. ID de messenger am, dar cu numele meu, asa ca nu pot sa-l folosesc pentru chestiuni legate de Savin & Co. Deci doar pe mail. Vezi acum sa nu te contacteze pe messenger vreun om de-al primarului, ca sa afle cine esti… 🙂

 17. Buștenar Zamorean
  Aug 23, 2012 @ 14:46:42

  N-are nici o șansă, acum sau învățat minte.., am avut grijă să-i liniștesc.
  Te rog trimite-mi un mesaj pe adresa mea bustenar@yahoo.ro

 18. HelloBușteni
  Aug 04, 2017 @ 15:40:31

  Punct de vedere privind decizia autorităţilor locale de a marca arborii din zona Castelului Cantacuzino

  Autoritățile locale au încercat, şi în mare măsură au reuşit, mai ales în ultimii ani să se implice activ în dezvoltarea pe toate planurile a acestei staţiuni montane. O dovadă incontestabilă a faptului că deciziile şi măsurile edilitare luate au fost în mare măsură oportune o constituie numărul de turişti care este în continuă creştere an de an. Evident, este vorba de o activitate edilitară de cea mai mare amploare! Implicit, este foarte crescut şi gradul de dificultate al deciderii asupra implementării unor măsuri sau proiecte şi ducere la bun sfârşit a acestora!

  În aceste condiţii, e firesc, e omeneşte să apară şi unele măsuri care pot părea iniţial benefice, dar se dovedesc în final demne de perfecţionare, poate chiar de înlocuire cu alte măsuri edilitare mai propice! Acesta este şi motivul pentru care Primăria Buşteni şi autorităţile locale au fost şi rămân mereu deschise spre dialog! Ascultă întotdeauna cu interes părerea oricărei persoane ( fie specializată sau nu!) care doreşte să-şi exprime opinia asupra unor anumite măsuri sau acţiuni edilitare şi, mai ales, doreşte să contribuie cu păreri proprii sau sugestii de îmbunătăţire.

  Intervenţiile opiniei publice, în special ale locuitorilor Buşteniului, dar nu în ultimul rând şi ale turiştilor, nu au fost niciodată IGNORATE! Dimpotrivă, autorităţile locale au încercat să ţină seama intotdeauna de opiniile PERTINENTE şi să le dea curs atunci când a fost oportun şi folositor pentru scopul final urmărit!

  În cazul de faţă, legat de decizia autorităţilor locale de a marca arborii din zona Castelului Cantacuzino, menţionăm că a fost luată pentru a lărgi porțiunea de drum adiacentă. Având în vedere că o parte din traficul de pe DN 1a fost ”preluat” de strada Zamorei, a devenit un imperativ absolut fluidizarea acestuia, care la sfârșit de săptămână este infernal!
  Iată însă dovada INCONTESTABILĂ că autorităţile locale ţin întotdeauna cont de părerile şi opiniile ale locuitorilor din Buşteni sau ale celor ce vizitează localitatea. Primăria Bușteni a renunțat la decizia de a tăia cele câteva zade din perimetrul respectiv, venind astfel în întâmpinarea solicitării cetăţenilor! Nici turismul nu va avea de suferit! Pentru degajarea traficului în zonă se va institui sens unic pe strada Zamorei, după ce va fi redeschis podul de pe strada Pescăriei. Acesta este însă în prezent închis, fiind supus unor ample lucrări de modernizare.
  Iată însă că există unele persoane care-şi maschează atitudinea rău-voitoare sub pretextul faptului că se implică cu sugestii şi propuneri pentru binele oraşului. Un adevărat val de „vorbe de ocară” a apărut peste noapte pe diverse conturi de socializare din partea unor diverşi astfel de indivizi!
  Suntem indignați de încercările de denigrare, într-un limbaj de joasă speţă, adresate unor formaţiuni politice sau politicieni locali! Să foloseşti astfel de metode pretinzând că te interesează binele oraşului este nu imoral, ci deja GROSOLAN! Asta ca să nu folosim un epitet mai aspru, deşi în astfel de cazuri acest lucru ar fi fost necesar!

  Oricum, stimaţi cetăţeni, Primăria Buşteni şi toate celelalte autorităţi locale competente vă stau în continuare la dispoziţie pentru orice fel de sugestii sau propuneri care ar putea avea ca rezultat îmbunătăţirea activităţilor edilitare din viitor şi, implicit, creşterea calităţii vieţii locuitorilor Buşteniului, precum şi modernizarea necontenită a acestei staţiuni montane.

  Biroul de presa al Primariei Busteni

 19. HelloBușteni
  Nov 20, 2018 @ 15:41:22

  @ mamsaturat
  Mai exista cineva pe aici?

Adauga un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s