Este nevoie de un tupeu iesit din comun pentru ca tu, un PDL-ist suspectat de hotii de milioane si milioane de euro, sa iesi in fata oamenilor si, cu o nonsalanta debordanta, sa incepi sa vorbesti in numele poporului si al idealurilor democratiei. Cu ce drept vorbeste Videanu in numele meu, al cetateanului satul de sarlatanii din politica, specie din care, culmea, si el face parte? De cind e el, un imbogatit din afaceri dubioase, indreptatit sa dea lectii despre democratie si despre spiritul civic? Nu ii e rusine acestui individ? Intrebare, evident, retorica, Videanu fiind campionul absolut al nesimtirii din politica romaneasca.
          PDL-isti netrebnici, voi nu aveti niciun drept sa vorbiti despre tara si in numele tarii, aceeasi tara de care v-ati batut joc atitia ani, pentru ca tara nu sinteti voi! Tara sintem noi! Iar noi, daca ii vom da jos pe cei de la USL, nu o vom face la indemnul vostru manipulator, al carui singur scop e de a va mentine pe voi si pe Basescu la putere.
          “Sa ne luam tara inapoi”? Da, sint de acord! Hai sa ne-o luam inapoi! Insa primul pas este ca Basescu si PDL sa dispara definitiv din viata politica.

Advertisements