Acum patru luni, scriam pe blog despre Strada Alpinistilor, atunci proaspat reabilitata. Recent, am trecut din nou prin zona, ocazie cu care am facut si citeva poze. Impresia generala ar fi ca lucrarile au fost facute neglijent (si spun asta cu indulgenta): o rigola a ramas neterminata, undeva, prin spatele liceului, iar la vreo suta de metri mai incolo, inspre parcul central, trotuarul a inceput sa se surpe. Strada arata neingrijita, plina de gunoaie, iar, pe alocuri, asfaltul pare cirpit, desi, dupa cum spuneam, toate aceste lucruri se intimpla la numai patru luni de la finalizarea lucrarilor de reabilitare!

Strada Alpinistilor din Busteni, rigola neterminata
Rigola neterminata, din spatele liceului. Intre timp, in acel sant neacoperit au inceput sa se adune fel de fel de gunoaie.
Strada Alpinistilor din Busteni, crapatura intre bordura si trotuar
Crapatura foarte mare, aparuta intre bordura si trotuar. In curind va aparea, probabil, si o crapatura intre bordura si drumul propriu-zis.
Strada Alpinistilor din Busteni, trotuar surpat
Trotuarul s-a rupt si a inceput sa o ia la vale, pe panta dinspre parcul central.

          Conform aparatului de propaganda al primarului, proiectul “Busteni, o statiune renascuta” ar trebui ca, odata ce va fi finalizat, sa transforme Busteniul, dintr-o statiune “prafuita” si urita, intr-o statiune moderna si frumoasa, precum cele din Elvetia! Ei bine, cred ca in pozele de mai sus se poate vedea inca o data, destul de clar, cam cit de mare este, la Busteni, diferenta dintre realitate si propaganda…